Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Åkpåse för två?

Skrivet av Jica
Jag har börjat fundera på vintern som kommer och undrar om det finns åkpåsar för två? Ja, jag tänker mig som EN åkpåse, fast dubbelt så bred men med delad rygg. Eller, hur har ni gjort i era vagnar när det har varit den kalla årstiden? Killarna har fått fårskinn att "fodra underifrån" med av mormor, men sedan då? Vi har en ORA-vagn med Babyproffsens mjukliftar i - ska man använda dem? Hur har ni andra gjort? Våra killar är födda i juli, så de kommer att vara 4-8 månader under nov-mars.
Svar på tråden: Åkpåse för två?

Vi har haft tvillingåkpåse

av modellen Voksipåse till båda våra tvillingpar och den har varit helt suverän! Det blir inte lika trångt som med två åkpåsar och så får de värme av varandra så man behöver inte klä dem så mycket inuti. Bara extra sockar och en fleecejacka samt mössa och vantar har jag haft mitt i smällkalla vintern. Det har gått bra att dra upp en att sitta även om den andra har sovit. Vi hade även ett skinn under. www.voksi.no
Skrivet av    Jessica m pojkar-96 & flickor-01

Min tanke exakt!

Så, jag kikade på hemsidan - hittade dock inget om en tvillingpåse - så jag har mailat dem och frågat lite. Tack snälla du för tipset!
Skrivet av    Jica

Jag har en hemma

den fick vi av en av våra kompisar så skulle nån i Sthlmstrakten vilja ha den finns den för avhämtning i Huddinge. Dvs en påse som bägge ligger i. Den använde vi efter att babyproffsens mjukliftar blivit för små. Och innan vi skaffade tvillingjoggern. Var det kallt lade vi fårskinn under & filt ovanpå.
Skrivet av    stina m k&m 030817

Vi bor ju också i Huddinge!!

Jag är mycket intresserad! Maila mig gärna på [email protected] Jag kommer som ett skott!!
Skrivet av    Jica

Artiklar från Familjeliv