Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Dopet avklarat... lite tips kanske?

Skrivet av Humla med S & F
och det blev lyckat på alla vis! Själva dopgudstjänsten blev avslappnad och lagom högtidlig. Storasyster Siri (snart tre år) hjälpte till att hälla upp dopvattnet... mycket vatten blev det! *s*

Sedan lät prästen alla barn komma fram när Folke skulle döpas så att de skulle se ordentligt... och sen satte han sig ner på huk med Folke i knät så att de kunde komma fram och hälsa på Folke efteråt. En trevlig gest som satte barnen i fokus!

Bäst av allt var nog ändå när Siri sjöng "lilla snigel" till gitarrack. av Folkes gudmor. Enormt uppskattat av alla och charmigt så in i norden! *s*

Eftersom dopet hölls kl.15 så bjöd vi på ostpaj, cous-cous-sallad, lättöl/vatten/läsk och så kladdkaka med hallongrädde och färska hallon till kaffet.

Borden hade vi dekorerat med blandade blombuketter med kornax i, och lösa rönnbärskvistar låg på borden. Servetter i gult/orange/grönt vikta som små skjortor. :-)

Folke fick enormt fina presenter. Kanske kan någon få något tips på vad man kan önska sig eller ge bort?Bland annat ett plommonträd, en underbar barnyllefilt från Klippan (http://www.hemslojdsprodukter.se/klippan_ullfiltar_skogens_djur_stor.htm), en blå fin docka från Kalikå, flera olika bokklassiker ur Min skattkammare, Barnkammarboken, Elsa Beskow, rams- och sångböcker osv.
Liten ängelljustake, kläder, gosedjur, osv.

Svar på tråden: Dopet avklarat... lite tips kanske?
Inga svar i tråden.

Artiklar från Familjeliv