Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kan inte NÅGON

Skrivet av Angelica m Alexander+v21 *upprörd*
av alla ni som felaktigt påstår att jag kopierat " Är du redo att bli förälder" bevisa det?
Det är som jag skrev i ett tidigare inlägg mycket möjligt att det finns liknande, det där med att vänta barn är ju liksom inget nytt.

Men jag HAR INTE kopierat den. *punkt*

Svar
Äsch...
HUR klumpig och dum skulle man vara om man la in något här man hade kopierat? Det hade ju varit riktigt pinsamt... Bry dej inte om kommentarerna, du vet ju vad du vet. Svårt, men försök. Säkert förekommer det liknande som texten någon refererade till nedan, och det är det man kommer ihåg. Som sagt, se om någon kan bevisa att den faktiskt ÄR kopierad. Jag hejar på dej. :)
Skrivet av    Lena med Måns 14/7
Tack!
Och det kommer inte att vara någon som kan bevisa det om de inte kopierar min text och påstår att den är originalet *rörigt* Jag vet att jag inte borde bry mig men jag har aldrig någonsin accepterat att bli oskyldigt anklagad... Tack för stödet!
Skrivet av    Angelica m Alexander+v21
När jag läste den
tänkte jag först att det här var samma som en grej jag sett flera gånger och bl.a. fick (på engelska) när jag väntade min etta 1997 - men sedan såg jag att det var saker jag inte kände igen. Den som skrev att du kopierat (oförskämt att hävda ut ur det blå förresten - om man nu inte har bevis!), har säkert läst något liknande - det är ju inte konstigt att det skrivs saker på samma tema (Typ: du vet verkligen att du är förälder när...). Försök att inte ta åt dig! Det brukar hoppa in sådana där surputtar ibland på Ur Barnamun och skriva att de \"läst den förr\" - kanske inte helt otroligt att något barn säger samma lustighet som någon annan gjort förr va\'?
Skrivet av    Elsa B
som jag skrev tidigare
i ditt försvar så finns det liknande \"listor\" men din var inte någon av de olika jag läst. Jag tror inte alls att du kopierat något sånt här och lagt in utan att du bara gjort en egen sammanställning av din vardag och hur du ser på er tillvaro. Det finns alltid någon som ska förstöra - låt det inte förstöra något för din del.
Skrivet av    Aurian