Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vi har det bra, tack...

Skrivet av Haja04
Har beställt rulle, och tid för ståskalsgjutning. Äntligen. Men lillan har haft två UVI i tät följd, och nu troligen den tredje. (Väntar på odling) Förhoppningsvis får hon gå på en pecillin-kur ett tag nu, som motar bort det ordentligt.
Annars är livet underbart! Faktiskt.
Svar på tråden: Vi har det bra, tack...

Vad kul

Jag blir alltid lika glad då jag läser att era små får rullstol så tidigt i livet, det gör barnen mycket mer rörliga och självständiga. Jag har hört något om att det är lämpligt med att börja använda rullstol när andra barn lär sig gå och det tror jag stenhårt på. Själv fick jag vänta ända till cirka fem års ålder innan jag fick min första rulle och det innebar ett antal missade år. Problemen med UVI är ju något som jag själv känner igen och har fått lära mig att leva med. I övrigt är det kul att läsa att du är så positiv och har förstått att livet inte är kört för att man har ett medfödd handikapp. Ha det bra!
Skrivet av    peter56

Inte alltid så positiv

...naturligtvis. Men vi försöker. Vissa dagar är ner och andra är upp. men så är det väl för alla. Vi försöker, för Lillans skull att inte överexploatera hennes handikapp, och inte dölja det. Hon är vanlig. Helt enkelt. (?) Inget specellt med att ha rmb, eller? ;o) Hon har samma förutsättningar, chanser, möjligheter som andra, fast utan ben.
Skrivet av    Haja04

Naturligtvis inte

Naturligtvis är du inte alltid på topp och känner dig positiv men dina inlägg andas ändå en känsla av att du kan hantera dina känslor på ett bra sätt. Jag ser fram emot nya berättelser om Lillan och ert gemensamma liv.
Skrivet av    peter56

Artiklar från Familjeliv