Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

alpha-kursledare...

Skrivet av Marie
skrev här för ett tag sedan att jag blivit tilllfrågad om att bli alpha-kursledare. Nu har jag gått två utbildningskvällar och har en kvar. Den 13 september startar vi. Jag är fortfarande osäker om jag ska fixa detta, med prästen har lovat att jag ska få leda tillsammans med någon som är "gammal i gården". Snälla, håll tummarna och be för att detta blir bra!
Svar på tråden: alpha-kursledare...

Hej!

Jag tror du kommer klara det jättebra. Jag tycker det är bra att du gör det FAST du är så tveksam. Det gör dej säkert till en bra ledare som inte kommer med \"självklara\" svar och det är kanske det allra viktigaste i en Alphakurs. LYCKA TILL!
Skrivet av    lizaliza

Du fixar det

jag har en stor nojja i att prata inför folk, men jag klarade ändå av det! Du kan och du fixar det!
Skrivet av    Junia

tack!

var inne på dina hemsidor. Mina fötters lykta ska jag tipsa kursdeltagarna om! Det stod mycket bra och kortfattat om lite av varje. Gillade också dikten fotspår i sanden på din egna sida!
Skrivet av    Marie

den dikten

fick jag hemskickad till mig när jag hade det väldigt jobbigt i samband med vår dotters utredning på barnpsyk. Jag grät och berättade allt för en kvinna i kyrkan (som också har barn med speciella behov) och dagen efter kom den dikten på ett vykort från henne. Jag har ramat in den och har den sitter på min sovrumsvägg. Men jag kan knappt läsa den utan att gråta eftersom den påminner mig om den tiden som var så smärtsam (jag fäller till och med tårar nu när jag skriver),,,men dikten är underbar. Åsa.
Skrivet av    bullen71

Artiklar från Familjeliv