Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vilka vart gravid efter ICSI?

Skrivet av chantii ruvardag 9,,,
Jag ruvar på ett toppägg,, dag 9. Och jag känner på mig att mensen snart dyker upp,,, jag känner min kropp vid det här laget, och allt tyder på det, nu undrar jag ni som har barn,, känner ni igen er idetta?
Svar på tråden: Vilka vart gravid efter ICSI?

Man luras lätt

att tro att det är mensen som kommer. Det behöver inte vara så. Att bli gravid kan kännas precis likadant. Håller tummarna för att det inte är mensen!
Skrivet av    tårtmamman

hoppas

tack,, ja jag hoppas verkligen att du har rätt, skulle bli världens lyckligaste,, efter 2 1/2 år försök så hoppas jag att \"guldägget\" vill stanna.
Skrivet av    chantii ruvardag 9,,,

Aldrig förvånad

JAG har testat för graviditet minst 100 gånger. JAg har gjort 7 ivf/ icsi. Aldrig någonsin har jag blivit överaskad av resultatet. När lillan blev till, på vårt 7 försök! Så visade testet först ingenting och istället för att gråta så sa jag till maken att det är fel på det här testet! (testet tog lite tid på sig för mindre än en minut senare kom det positiva svaret). Hoppats har jag gjort varje gång jag testat, men inget vare sig negativt eller positivt svar har jag egentligen behövt testet till, det har mer varit för att bekräfta det jag redan visste. Så jag håller tummarna för dig men tror att du redan vet vad testet kommer att visa.
Skrivet av    Sofia*

På vilket sätt?

Jag har varit gravid 2 ggr och båda gångerna har varit helt olika. Första gången fick jag rosa flytningar och mådde illa men andra gången kände jag ingenting alls. Det jag menar är att man kan aldrig veta vad kroppen håller på med....
Skrivet av    Mille - ruvardag 7

Håller med!

Jag har slutat lita på mina känslor när det gälelr att vara gravid eller inte. Har blivit lurad åt båda hållen.
Skrivet av    tårtmamman

Mensvärk

är för många ett normalt tecken på graviditet. Livmodern växer ju när den blivit \"med barn\". Jag hade mensvärk i mängder i början, sedan kom och gick det mer i vågor. Men det där är väldigt olika för olika kvinnor. Nu använder ju vi ivfare progesteron som framkallar alla möjliga tecken. Och kan ju även förstärka de som du själv har. Försök att inte läsa in för mycket i vad du känner. Försök att inte tänka på det för mycket, inte lätt jag vet, men man blir galen till slut om man inte kan släppa det lite. Jag vart gravid efter ICSI och med ett s.k. superägg. Jag önskar dig all lycka till i världen.
Skrivet av    Jenny m Molly

tack

ja, jag ska försöka att inte haka upp och tänka så mycket,,,, mår som sagt säkert bättre då.. tack ialla fall,,, håll tummarna
Skrivet av    chantii ruvardag 10,

Visst

jag trodde också mensen skulle komma. Jag hade dock tecken på att jag ändå kunde vara gravit på dag 12 då jag sedan också testade. Mitt luktsinne blir verkligen känsligt när jag är gravid och vid varje graviditet är det luktsinnet som avslöjat graviditeten, trots mensmol :) Jag håller tummarna att det går bra på din riktiga testdag och att tanten håller sig undan. Men även om tanten skulle komma så vet vi ju av erfarenhet här inne att man kan vara gravid ändå, se på Tårtan som till och med väntar två :) kram och lycka till
Skrivet av    Längtan

tack tack

Ja, ,, luktsinnet,,, inbillar mig att allt luktar illa.... hoppas det är det teckaen på plus,,,,, börjar bli nervös..
Skrivet av    chantii ruvardag 13,

Artiklar från Familjeliv