Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

NYA DS-MAMMAN IGEN...

Skrivet av Annica
Tack alla för de värmande orden... Tack vare er så känns det mycket lättare... Vi är inte ensamma om det här...och vi är inte ensamma om våra tankar. Jag har ju världens sötaste lilla flicka... och väldigt speciell. Sover mycket gör hon... gjorde era också det i början?
Svar på tråden: NYA DS-MAMMAN IGEN...

Jajamensan!

Chrisse sov massor -i början.. hehe (jag har två ungar som sovit mkt, två som inte sover knappt nåt, så jag är van..)
Skrivet av    anne.h med fyra perfekta barn. ;-)

Sov jämt...

Min lilla Jula sov nästan jämt. Vet att jag önska vid flera tillfällen att \"om hon bara kunde vara vaken lite så man fick se hennes små ögon\". En fras som min sambo retar mig för nu när Julia knappt tar en tupplur under dagen. Så var inte orolig, det kommer säkert med Wilma också. När Julia var nyfödd skulle hon ha mat var tredje timme antlingen hon ville eller inte. Så vi fick oftast mata henne halvsovande. Ha det så bra! Mvh / Anneli
Skrivet av    Anneli & Julia

Sov mycket..

gjorde även Evelina. Vi fick rådet att försöka amma henne på nätterna, men det var omöjligt! Det gick inte att väcka henne, och lyckades man somnade hon om igen så fort hon lades till bröstet! Även dagtid sov hon mycket. Idag (när hon är 1,5år) sover hon bra på nätterna, och cirka 1,5 timme på dagen...lite mer vaken nu =)
Skrivet av    Evelinas mamma

Ja

Linnea sov mycket även om hon blev piggare efter hjärtop. Hon sover bra nu också,nu i sommar har hon varit uppe till 9 på kvällarna och sovit till 8 på morgonen. Annars har hon velat gå och lägga sig halv 8 senast, så att vara borta på kvällarna med henne har inte gått. Nu när skolan är igång så somnar hon vid 8 och jag väcker henne vid 7.
Skrivet av    ulla m Linnea 8 år

Hon sov som en stock!

Vaknade inte för nattmål och sov jättemycket på dagarna. Det blev en markant skillnad efter hjärtoperationen, då fanns det ju energi över till annat än bara hjärta och lungor. Nu vaknar hon också mycket lättare - man kan ju missa nåt spännande! Så, även om det känns konstigt, försök och njut av lugnet - det vänder snart och du kommer kanske ÖNSKA att hon kunde sova lite mera.
Skrivet av    Mammy4

Artiklar från Familjeliv