Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jenny!!

Skrivet av em m Wille 03 & Victor 04
Nu har vi fått operationstid fredag den 7e oktober. Hade du den 5e ???
Kram
Svar på tråden: Jenny!!

Hej!

Skulle precis svara att ja, den 5/10 men så kom posten NU och då står det att hon ändrat så Klara och Victor kan opereras samtidigt så hon ska också opereras den 7/10!!! Den 29/9 ska vi på \"inskrivning\".
Skrivet av    Jenny m Klara

Vad kul..

Det ska vi me. Men vadå skrivas in en och en halv v innan? Fattar noll. Känns skönt att op e på en fredag då kan ju mamma ha William. Dan lär ju vara med hela tiden utom på natten. Hur länge blir de kvar på sjukhuset vet du det?? Kram
Skrivet av    em m Wille 03 & Victor 04

Halsprov

Katrin sa att ev. skulle de ta halsprov, kanske måste vänta på svar så därför är man där veckan innan? nä, jag vet inte... I papprena som kom nu stog att man blir kvar 2-3 dagar, har för mig jag hört 4-5 dagar innan. Nån här som vet av erfarenhet kanske?
Skrivet av    Jenny

vi va kvar

Sonen blev inskriven på onsdagen, hade op på torsdag morgon och blev ut skriven på lördag förmidag. Han opererade mjuka gomen. Detta var i Malmö. Vet inte om dom har samma rutiner överallt. Lycka till med operationen
Skrivet av    Kicki.K

Inskrivningen

är mer som en slags information, de visar runt man får träffa op läkare + narkos läkare, se en film etc. Jag tror att de har den rutinen f.a för att lite större barn ska känna igen sig å få allt förklarat för sig så att det inte är så skrämmande sen när op väl blir av. Vi kom in ti kväll, Lasse opererades ons morgon vi åkte hem lördag e.m, men det är nog lite olika. Lycka till!!
Skrivet av    Eva m Lasse

Vi har aldrig legat inne

mer än två dagar!:) han har mått alldeles utmärkt efter operationerna. Lycka till!
Skrivet av    Achelois

Artiklar från Familjeliv