Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vad tycker ni?

Skrivet av Inte lat, men mänsklig
Kan inte sticka under stol med att jag får magsår av AF. Jag gör precis ALLT för att få ett fast arbete, men ändå får jag utskällning varje gång jag ringer deras *##"%* kundtjänst. De tycker att jag ska söka jobb med krav på körkort. Jag har inte körkort för att jag har epilepsi. De tycker att jag ska söka jobb som är kväll/natt/helg, min man jobbar skift och vi har småbarn, vad ska vi göra, lämna dem ensamma?
Ringde dit häromdagen och berättade att jag fått ett jobb på 4 månader, inte fick jag någon uppmuntran, nä åter skäll för att jag inte sökt dessa jobb som helt enkelt inte funkar. AF hjälper inte för 5 öre, bara skjälper och får en att må ännu sämre.
Vad jag funderar på är detta med att de kräver att man ska söka arbeten i hela landet. Tycker ni att det är rätt? Att splittra familjer, att man tvingas betala för dubbla boende etc. Jag tycker att det är så fel. Jag tycker att man borde starta en debatt om detta. Varför ska allt vara så hårt och omänskligt? *trött och ledsen*
Svar på tråden: Vad tycker ni?

Vart finns det här

omänskliga AF? Det skulle finnas något mänskligt AF, var det i Linköping? Där skulle AF följa den arbetssökandes önskningar/mål och inte tvärtom. Försök att byta platsförmedlare.
Skrivet av    Rimlighet

Handledaren ok

Det är AF-kundtjänst som är så otroligt hårda och ifrågasättande. Ibland undrar jag om de har familj själva och kan sätta sig in i en ledsen, arbetssökandes situation eller om de bara njuter av att klanka ner på svaga människor. Min handledare har varitr ett ok stöd, men sedan jag var tvungen att börja ringa kundtjänst har jag verkligen fått psykiska men och ångest trots att jag gör allt för att få arbete och är otroligt ambitiös, de har sugit energin och anamman ur mig.
Skrivet av    Inte lat, men mänsklig

Artiklar från Familjeliv