Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

21 steg

Skrivet av Carina m Felix
Sakta men "säkert"....eller vad man nu ska säga om de små vingliga benen, tar han sig fram.
Felix är väldigt ivrig på att ställa sig upp och prova gå. Det blir lite stadigare med tiden.
Men är det något han vill åt snabbt så drar han iväg på knäna och kryper. DET är han otroligt snabb på. Det är många som har studsat åt sidan när han sätter i räsern.
Nu kan han tilloch med hålla balansen efter att ha gått några steg, stannat och gå några steg för att vända sig och gå tillbaka.
Vad lång han blev helt plötsligt!
Svar på tråden: 21 steg

Heja Felix!

Härliga framsteg! Låter mycket som vår kille, han fortsatte krypa länge efter han kunde gå - när det var bråttom. Har Felix börjat uppskatta sin nya \"längd\"? Tror det var det som till slut motiverade Emil att gå mer än krypa - han kom åt en massa nya grejor och har haft väldigt roligt åt vårt springade för att rädda blommor, katter instrument mm... Lycka till med gåendet Felix!
Skrivet av    Lotta

Härligt!

Vi håller ungefär jämna steg med er! Har också just passerat 20 steg och tränar på att forcera trösklar just nu. Visst är det kul!! Heja på Felix - ut och upptäck världen lite högre upp!
Skrivet av    Mammy4

Vi dukar inte som förr!

Numera dukar vi i mitten av bordet! Det blir trångt men det går bra. Det får liksom ligga kvar lite längre då. Visst har han kommit på att han når mer (öppnar ytterdörren själv, drar ner räkningarna från köksbänken m.m.m Han är säkert jättemotiverad fast kroppen inte riktigt bär så länge. Han ställer sig ofta och tar 4-5 steg innan han \"pausar\" med händerna i golvet för att sedan komma upp igen och försöker hitta balansen och tar några steg igen osv Det har hänt några gånger att han går några steg, stannar och försöker hålla balansen upprätt innan han går lite till.
Skrivet av    Carina m Felix

Jajamensan

Visst är det kul att se en stor glad mun med utsträckta armar komma emot en med stapplande steg. Fy sjutton vad stolt jag är att det är jag som är mamma och få ta emot all kärlek han kommer farandes med oavsett det är på fot eller på knä. Jag la ärtpåsar på mitt huvud och satte mig på huk och lockade på Felix. Då var det som om han glömde bort att han gick. Han fick hela fokus på ärtpåsen och tog sig rakt mot mitt huvud. Mmmmmm vad härligt det är.
Skrivet av    Carina m Felix

Så roligt!

Visst blir dom stora så fort dom kommer upp på fötterna.Men så roligt för Felix snart springer han väl på och då gäller det att kunna hänga med.Viktor har gått sedan början av juli och är faktiskt ganska sradig nu trillar mest bara när han får för brått.Men han har lite svårt att ta sig upp och nerför lite högre kanter men han försöker envist. Gå på och må gott.
Skrivet av    Maria m Viktor

Åh vad härligt!

När man väntat och väntat och PLÖTSLIGT så händer det man väntat på kan glädjen bli större? MEN Först ska man lära dem gå och sen ska man lära dem sitta stilla att man aldrig blir nöjd *S*
Skrivet av    Nikki

Springer ikapp

Hej! Ja, då springer vi snart ikapp då! Tog Viktor sina första steg nu i juli? Eller har han provat på känslan tidigare? Det känns som en evighet sedan Felix gjorde den första rörelsen till en fotförflyttning. Sen har det varit 3-4 steg i MÅNADER. Nu när det var dags för dagis igen så tog det ny fart och nu går han mycket och ofta. Men väljer knäna fortfarande när det är bråttom. Lycka till med joggningen
Skrivet av    Carina m Felix

Hör mig själv säga:

Glatt: Kan du stå?! Kan du gå? Nästa menig: Sätt dig Felix, det är farligt att stå i soffan! Ute: Kan du klättra upp för stegen (till rutschbanan) Inne: Klättra inte upp på diskbänken (sades för ca 2 timmar sedan) Felix:Hur ska mamma ha det egentligen!?
Skrivet av    Carina m Felix

Artiklar från Familjeliv