Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Lala gogis!!

Skrivet av anne.h med fyra perfekta barn =)
Christian sitter här och snackar i ett..

Kikko lala gogis! I nästa andetag säger samma unge:
Kikko lala gogis Tittian!

sen kommer det:
Tittian toooor!!!!


*ler*
Svar på tråden: Lala gogis!!

Ler här med

Jag tycker det är underbart att höra ljud bara bubbla ur munnen. Kan jag bara få fråga en kanske dum fråga : Vad betyder kikko? Resten hänger jag med på. Idag gick Felix ut barfota när dörren stod öppen (eller ja, kröp ut då). Han håller sig i dörren, vänder sig om och ropar EÅ (hej då). Var ska du då frågade jag. GÅ säger han och tecknar gå innan han drämmer igen dörren med ett stort leende. Tur att staketet är på plats!
Skrivet av    Carina m Felix

Kikko

Kikko är storebror Nicholas=Nicho som vi kallar honom oftast. ;-) (vi har ju även en Klia -Carolina, Kikki -Michaela samt Kikke -Christian här i huset också, det är C himself som kommer på alla smeknamnen som alla andra sedan använder) C skickade iväg storebror till affären för att handla godis, DET tyckte jag var läckert. =) \"lala gogis\" Skönt med staket, va? ;-)
Skrivet av    anne.h med fyra perfekta barn =)

Jo du!

Nu kommer frågan? Har vi en rymmare? Vi märkte här i helgen att han kan öppna dörren om han sträcker upp sig på tå. Jag var ute i garaget när jag hör en igenkänd röst: DÄ MAMMA LAMPA! HÄJ! (har nog varit en del hos farmor och farfar när han till och med får in lite dalmål!) Där kommer han ut med sitt underbara jätteleende i bara pyjamasen. Superlycklig över sin frihet i naturen.
Skrivet av    Carina m Felix

Glömde fråga

Visste C att storebror hade varit och handlat godis när han väl kom hem sedan? Sken han lika mycket då som han gjorde i din famn i Allers? Gu´ vilket härligt leende han har där i tidningen! Ett sådant där underbart \"kan själv\"-leende.
Skrivet av    Carina m Felix

Absolut!

Klart han visste, han stod och väntade i syrrans fönster där man ser bäst, fast brorsan var borta hur länge som helst.. (cykeln fungerade inte som den skulle, sa han..) Han fick en egen påse med mest Zoo-godis, vilket är det han gillar bäst. Tänk att kunna bestämma själv, att kunna säga åt brorsan att handla godis! ;-) (och naturligtvis hade storebror köpt godis till sig själv också på mammas Coop-kort.. hehe)
Skrivet av    anne.h med fyra perfekta barn =)

Det återstår att se..

det återstår att se, om ni har en rymmare. Trots allt verkar det vara mer vanligt att barn INTE rymmer än att de är som min vilde.. Så duktig F är som kan gå ut själv ;-) och dalmål är väl bara bra att kunna, eller hur =) När C går ut ensam så har han ALDRIG talat om för nån att han är ute, han smyger ut ljudlöst, förbi alla som kan tänkas finnas där ute..
Skrivet av    anne.h med fyra perfekta barn =)

Artiklar från Familjeliv