Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

temakonferans för medlemmar -DHB

Skrivet av Lollipopp
Är medlem i dhb och har anmält familjen till temakonferans 3mil utanför Örebro.Det handlar om Förskolan.Är det någon annan här som anmält sig??? Hörde att det inte var så många som anmält sig och eventuellt blir det då inställt.
Synd i så fall.Har sett fram emot att åka dit.
Svar på tråden: temakonferans för medlemmar -DHB

Vi kan tyvärr inte...

Om någon annan är intresserad, men inte gått med i DHB eller Afasi/Talknuten ännu, så går det att gå med med mycket kort varsel. Alla nya medlemmar är välkomna. Här är en länk där de båda föreningarna har sin gemensamma språkbarnsinformation: http://www.sprakstorning.org/ Vi har varit iväg på en temakonferens i Stockholm en gång, och det var oerhört givande.
Skrivet av    Samiralva

vi funderade

men sonen har precis börjat skolan ,så vi kände att det var inte riktigt våran grej....
Skrivet av    Katah

När, var hur?

Jag är jätteintresserad
Skrivet av    Ninna

papprena kvar på jobbet

Återkommer med mer exakt info senare.Alla papper blev visst kvar på jobbet i dag.Anmälan kan göras på dhbs hemsida.Tror att mer införmation står där också.Det handlar om en helg i allafall för hela familjen. Jag återkommer i morgon om jag får tid över efter läggdax eller ett hål någon gång under dagen.
Skrivet av    Lollipopp

instäld tema konferans dhb

Måste tyvärr meddela att temakonferansen är inställd pga för låg annmälan av deltagare. Den blir istället av nästa år 2006. Hoppas att det då är flera som kan. Håll utkik på dhbs hemsida. www.dhb.se Hoppas vi ses.
Skrivet av    Lollipopp

Artiklar från Familjeliv