Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Här var det väldigt lugnt..

Skrivet av Lisbeth
Ingen som har barn med hörselproblem?? Det ska väl tolkas som positivt ;-) ...Men det känns verkligen ovanligt lugnt här ..

Hoppas ni, som brukar titta in här, haft en skön sommar..

Hälsningar

Lisbeth

Svar på tråden: Här var det väldigt lugnt..

hej

C har haft sina HA ganska länge nu -känns det som, är väl bara en dryg månad trots allt- och det har gett resultat redan, han pratar mer tydligt, ljudar betydligt mer, fast de hamnade i sandlådan i dag.. Tur pappa hittade dem direkt!! Jag trodde han slutat kasta dem, senaste veckan har han till och med BETT att få ha dem!!! det ni.. Nu ska de fixa en slinga i skolan han började på i onsdags, får väl se hur det blir. Spännande är det iaf att se hur det går framåt med talet plötsligt efter så många år. *glad*
Skrivet av    anne.h med fyra perfekta barn =)

be om flera mikrofoner

till klassrummet så att det inte bara är läraren som har. Äh, det vet du säkert redan, men det är jättelätt hänt att läraren inte upprepar vad de andra säger så då missar det HS barnet allt runtprat, då blir ju undervisningen en evig gissningslek. Bara ett tips.
Skrivet av    Karin, teckenspråkstolk

Näe

jag vet inte, detta är ju helt nytt för mig. :) ALLA tips emottages med stor tacksamhet. =) Tack. De skulle fått slinga förra veckan, får väl se vad som händer.. Ska iaf ta upp det i morgon bitti när jag lämnar honom.
Skrivet av    anne.h m fyra perfekta barn åter på nätet. =)

Artiklar från Familjeliv