Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu har jag läst resten =:)

Skrivet av Tant Eva *+10,7 kg mål*
och såg din långsiktiga plan. Jättebra! Att du tänker långsiktigt menar jag. Blev så full i skratt när du skrev att du tenderar att planera mer än agera, gissa om jag känner igen det där. Vet inte hur många olika dieter jag planerat, kört nån vecka eller två och sen bara ... *pooof* (och allt annat jag planerar för den delen!

Har du sett den där boken "I form för livet" av Camilla Porsman. Jag har inte läst den än, bara bläddrat lite, men det är i alla fall en bok som ger en nya små utmaningar varje vecka för att nå en bättre hälsa. Läste första kapitlet och där säger hon att om man inte mår 100% ok så ska man vänta med att köra i gång med boken, det är därför jag har lagt den åt sidan. Tänkte börja med den på sommarlovet, med förhoppningen att min depression ska vara bättre då.

Men jag tänker i alla fall envisas med att tjata om grönsaker. Fördelen med grönsaker är att det mättar så vansinnigt bra. Finns det ingen grönsak du tycker om? Det är ju bättre att äta det du gillar än inget alls. Är ju själv värdelös på att äta frukt, men har nu hittat några jag gillar. Physalis t ex så då får det bli det, fast den är dyr. Min favoritgrönsak är paprika, så det äter jag nästan varje dag. Så älskar jag att äta såna där frysta blandningar man köper. Dom blir ju så himla goda om man kokar dom i mikron.

Och så igen till sist: Lägg in att du ska sluta med läsk i din planering. Läsk är flera kilo om året! (försöker komma ihåg den där siffran jag läste i nån tidning nyss, men den är borta. ska se om jag hittar tidningen)

*kram*

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv