Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej!

Skrivet av MeaLeone¤
Jag är precis som du!! Äter jag godis kan jag inte sluta, kan köpa ett kilo plockgodis (och låtsas som att det är till mig OCH sambon....men vem äter det egentligen?) Och äter jag en dag, blir jag galet sugen dagen efter också och så håller det på.

Hela hösten har jag varit helt ur kontroll, har inte ens kunnat försöka sluta. Jag har varit depppig haft ångest och gått upp säkert 10 kilo. Allt på grund av sockret. Sen läste jag Sockerbomben av Bitten Jonsson och Pia Nordström (?). Sträckläste den och känner igen mig sååå mycket. Jag gömmer godis, jag kan inte sluta när jag har börjat, jag åker till olika affärer för att handla godis (!!!!) för att jag skäms för att gå in på min "favvo godisaffär" flera gånger i veckan. Det är så löjligt.

Men sen jag läste Sockerbomben och har lagt om kosten är jag inte ens sugen förutom att jag föll igår, men jag vaknade idag, läste här och insåg...Det är en dag i taget. Har ätit exemplariskt idag, och har inget sug efter socker alls, jag är inte ens hungrig. Och bäst av allt, jag mår så jäkla bra! Jag är helt övertygad om att jag mått så dåligt under hösten pga sockret. Jag kände mig ständigt ledsen utan att veta varför, vilket jag inte gör längre.

Ja, jag skulle kunna skriva hur långt som helst ;) Men det är en början iallafall. Kolla Sockerbomben.

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv