Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

hemma med mage och Edvin

Skrivet av Maja, Edvin & Pyret 14/1
men man gör ju inte såå många knop i nästan 40 fullgågna nu. Såhär har vår dag sett ut. Martin gick ut med Edvin och Joppe i morse vid 8 -jag sov på :) Joppe träffade en hundkompis och sprang lös och lekte någon timme och Edvin likaså. Sen kom dom hem, Edvin hämtade en banan och drack lite mjölk för att fortsätta vara ute med mig till 11. Martin iväg till jobbet. Dom hade satt upp en ny lekparksställning här i närheten och så kom en liten kompis förbi med med sin pappa. "nyyyy lekpark" "nyyyyyyy" sa Edvin hela tiden. Dessutom - och det här var nog _höjdaren_ idag för Edvin - kom några byggare och hamrade på lite knoppar på ställningen och busade med Edvin. Låtsas-hamrade han på tårna så han skrattade! Han var såå nöjd kan jag säga *fniss*.
Så tog vi en kortis med Joppe. In för lunch och då var Edvin riktigt mör kan jag säga! Sa inte ett knyst vräkte i sig mat och dunsade i sängen där han nu ligger och snusar.
Vi tänkte göra collage när han vaknar. Har bara gjort det en gång förrut, i höstas med honom.. med löv och sånt. Men idag ska vi göra ett träd tänkte jag och klippa i tidningar och limma. Blir nog skoj. Som han knatat runt på fm så behöver inte benen så mycket mer idag tror jag. :) Em blir alltid lugna nu, orkar inte ut två gånger per dag längre nu tyvärr. Men snart så är jag back in business! Nej, så det blir läsa, leka koja och picknick i soffan med antar jag. Bolibompa som vanligt och idag är ju favoritdagen med, ja ve och fasa han tittar på Bolibompa varje dag!!! *fniss*

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv