Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tack, Sara!

Skrivet av myself
Och jo, jag är nog ganska ovan vid allergikerbakning (har jag gjort det en gång?) och dessutom livrädd för att ställa till det för någon stackare. Respekten för vad en allergisk reaktion kan ställa till med är stor.

Har redan tänkt på det du skrev om att akta mig för smulor, mjöldamm etc, men tack för att du var vänlig nog att tänka åt mig IFALL jag nu inte gjort det.

Ska också texta små skyltar och skriva upp de ingredienser som finns i, om nu folk vill veta exakt.

Undrar just om man som allergiker litar på att amatörbakarna vet vad de gör, när de ska allergibaka?

Själv gissar jag att jag skulle vara överförsiktig (ungefär som i min fråga - jag HADE inte behövt ställa den, men nu fick jag åtminstone veta att det kan finnas en liiiiten hake med vaniljsockret.). :-)

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv