Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vinkling...

Skrivet av Mafalda
Feminismen vinklar det genom att BARA dra fram UTTRYCKSSÄTTET för de psykiska störningarna i ljuset och samtidigt påstå att det är ett uttryck för könsförtryck! Psykiska störningar som orsak vill man därför nästan aldrig ens höra talas om. T.o.m. du som nu tycks "erkänna" psykiska störningar som orsak släpper inte könsmaktsförklaringar, som kvinnoförtryck, till misshandel... Vem skjuter sig själv i foten?

"Varför det är FLER män än kvinnor som begår grova våldsbrott. Klart är att en en stor del av väldsverkarna lider av olika psykiska störningar som gör att de tar till våld, men varför är det i så fall så att FLER män än kvinnor är drabbade av detta?"

Män har större kroppar, mer muskler osv och uttrycket för aggressionen blir då naturligtvis mer våldsam. Kvinnor med samma störningar tar oftare till psykiskt våld på sina offer (men uppenbarligen inte alltid eftersom kvinnor kan använda tillhyggen och män inte alltid är större och starkare än sin kvinna).

Feministisk fråga? Nej! Ni lägger ut dimridåer så att man bara ska se något man kallar för "könsförtryck" och som kan tolkas som detta så länge man inte ser hela bilden! På det glider feminismen långt... men tyvärr får de som misshandlas psykiskt offra sig. "För den goda sakens skull". De räknas inte...

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv