Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ja, gärna det

Skrivet av Eszter
Ty du resonerar som en nazist eller en kommunist i din totalitära feminism. Judarna var kollektivt skyldiga till allt ont som drabbade en tysk. Borgarklassen var kollektivt skyldig till allt ont som drabbade "proletärerna".
Och varför?
Därför att judarna ägde 90 % av alla finansinstitut.
Därför att borgarklassen ägde 90 % av all egendom.
Varje jude, varje borgare drog nytta av judarnas och borgarnas generella överordning, hur snäll en jude eller borgare än kunde tänkas vara. Därför måste varje jude och varje borgare likvideras i det nazististiska och det kommunistiska samhället hur mycket varje enskild jude eller borgare förnekade eller faktiskt inte hade någon individuell skuld i något våld mot en tysk eller en proletär.

Ser du inte ditt totalitära feministiska resonemang?

Ett borgerligt (liberalt eller konservativt) feministiskt resonemang är annorlunda. Våldsamma män är avvikande, de är kriminella, de är missbrukare, de har psykiska och neuropsykiatriska (bokstavs-)sjukdomar. Alla män kan inte ha skuld i några få mäns avvikande och kriminella beteende.

Mäns skadliga överordning måste män och kvinnor gemensamt ta itu med. Och varför inte kunna acceptera att det kan finnas en över- och underordning mellan kvinnor och män i olika avseenden, tillfällig eller mer permanent i det ena eller det andra könets favör, vilket inte nödvändigtvis måste vara till för- eller nackdel.

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv