Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Har raderat inlägg nedan.

Skrivet av Karola / Redax
Vill samtidigt passa på att påminna om speciellt ett par viktiga stycken i snackreglerna:

Kom överens om att inte vara överens – med respekt! Vi inbjuder och uppmuntrar till ett sunt utbyte av åsikter. Det är normalt att inte vara överens. Om du inte alls är överens med en medlems inlägg eller åsikter i en diskussion, så utmana åsikten. Men utmaningen måste ske med respekt och omtänksamhet för den andra personen. Den verkliga grunden för en gemenskap som Allt för föräldrar är att vi förstår varandra, inte att angripa och försöka övertyga andra om att man själv har rätt. Att kalla andra för olika namn, att förolämpa och angripa andra är inte lämpligt och kommer inte att tolereras. Kom överens om att ha olika åsikter, med respekt.

Angrip inte varandra Eftersom detta är så viktigt säger vi det igen. Angrip inte varandra. Personliga angrepp mot andra kommer inte att tolereras. Utmana andras åsikter och uppfattningar men gör så med respekt och med omtanke, utan förolämpningar och personliga angrepp.
Ohyfsat, offensivt, vulgärt, aggressivt och våldsamt tilltal (särskilt rörande kön, ras, religiösa åsikter, nationellt ursprung, bildningsgrad, sexuell läggning eller funktionshinder) kommer inte att tillåtas. Det är inte heller tillåtet att klanka ner på andras sätt att uttrycka sig eller stava. Skicka inte inlägg (eller skriv något i en chat) vars avsikt är att genera, förolämpa eller angripa en annan person eller grupp! Ohyfsat tilltal anses vara sådant som kan såra, förolämpa, ge oönskad uppmärksamhet eller annat obehag. Det är inte heller tillåtet med uppvigling.


« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv