Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

klistrar in min rapport från vårbarn

Skrivet av Mia med Emma & Theo
där har jag nog fått med det mesta. Och lite till. :)

"Emmas & Theos tredje dag på dagis.

De gillar verkligen att gå dit! De vaknar båda med ett leende och samarbetar hur bra som helst när vi ska iväg. Väl framme på dagis har de fullt upp med att hinna leka med alla leksakerna. Det kommer nog ta några dagar (veckor?) innan de kan sitta ner och varva ner lite. *s*
Igår var barnen trötta och det märktes direkt, men i måndags och idag har jag inte sett röken av dem. De bara grejar med sitt. Imorgon är det dags att smita iväg en stund - som om de skulle märka det! *s*
Nu kommer de ju till mig bara för att jag finns där, annars skulle de ju gå till fröknarna istället. Särskillt Emma har kommit in jättebra i gruppen. Nu redan efter tre dagar vågar hon tjafsa emot de äldre killarna om hon tycker de gjort något fel. Fröken tyckte också att hon var väldigt flexibel när hon traskade runt på gården.
Idag när vi varit där i 3½ timma lyckades jag faktiskt lura med mig Theo hem utan att han fick ett sammanbrott. *s* Han tycker inte vår lilla pool här hemma är alls lika rolig..
Men så liten Theo är. Det är verkligen skillnad på att skola in en 1½-åring och en blivande 3-åring. Även fast det går jättebra för Theo också, så önskar jag att han hade fått vara hemma lite längre."

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv