Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag kommer ihåg dig.

Skrivet av Maria med 3 och en på väg
Svante hade en jättefin grå kofta/tröja på sig när vi hade vårträff på rosendals trädgårdar. *L*

Kul att höra att det är bra med er. (Jag har nog kvar bilder på Svante i sin kofta om du vill ha). Skönt att barnen hamnat på ett bra dagis. Det är så viktigt att kunnakänna sig trygg när man lämnar bort sina barn och framför allt när de har nån form av specialtillstånd som kräver övervakning.

Min stora tjej har Astma, allergier, psoriasis och migrän. När livet är stressigt för henne så försämras alla hennes tillstånd Nu är hon såpass stor att hon själv kan sköta de problem som uppkommer, men i glappet mellan barnomsorg och mognad så hände det ettt par gånger att jag fick kasta mig i en taxi för att åka hem till henne då hon fick astmaanfall innan skolan började.

Jag tyckte jag kände igen rösterna för Ester och Luleå, fast det är kanske från nåt annat barnprogram med?

sina barn som haft sin diabetes hela livet är ju vana att sköta sig när de blir större. Klart att det finns risker som är extra stora för dem när det gäller alkohol, men man kan inte försäkra sig mot allt. Man gör sitt bästa när barnen växer upp för att de ska bli förståndiga och snälla människor när de blir stora. Mer kan man inte göra som förälder.

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv