Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Min kära Thomasina!

Skrivet av Sophia med Laura aug 03
Tessie, du skriver så fint och jag blir så glad och rörd och tröstad. Jag känner så för dig också, som att vi känner varandra väl fastän vi aldrig träffats. Vi träffas ju i och för sig varje dag. Och du träffar!
Det är verkligen speciellt med cybervänner. Jag har aldrig haft någon förut, för innan jag blev med Laura surfade jag nästan aldrig. Ibland tänker jag att det faktum att vi inte träffas gör att vi slipper en del irritationer, som att någon jämt kommer försent eller ställer in eller vad man nu kan irritera sig på. Men det är ju också så att vi på ett sätt kommer varandra närmre. Som gammaldags brevvänner gjorde, fastän vi aldrig sparar våra brev. Kanske vi borde…
Det kanske är värt något, den dagen du och jag är stora och firade författare… ;-) Har glömt att säga det, men jag tycker att det är en bra dröm du har. Du har förutsättningarna. En sak till har jag tänkt på: du kanske skulle börja med en faktabok? Du är en sån terrier när det gäller att ta reda på saker! Borde du inte använda det? Tycker jag! Dessutom tror jag att när man väl skrivit en bok så blir det mindre läskigt.

Ja, jag hoppas verkligen också, för att jag så gärna skulle vilja. Att be och att hålla tummarna är det enda man kan göra, för naturen har bestämt sig för att det är den som bestämmer så har man inget att sätta emot. Det har vi ju verkligen erfarit här under julen, men det gäller ju också goda ting. Som att Celia finns, som att Laura finns, som att alla de andra augustibarnen finns. Går det illa ska jag försöka glädja mig åt det jag har istället för att sörja det jag inte fick, men jag hoppas verkligen att jag ska slippa tänka så den här gången.

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv