Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej Renée!

Skrivet av Marie med lilla Agnes
Jo, vi letade hus och hittade det i Löberöd, Eslövs kommun. Vet du var det är? Jag hade ingen aning om att denna by existerade förrän vi såg huset och vi var fast. Vi flyttade hit i september. Det är ett putsat hus, gult med vita knutar. Byggt 1949. 1 1/2 plans med källare.
De som bodde här förut var ett par i 55-årsåldern, och vi har väl inte riktigt samma smak vad gäller inredning, även om de har frächat till lite överallt.
Vi har lagt ekparkett på hela ovanvåningen annars så har vi mest målat och tapetserat. Båda toaletterna skulle vi vilja totalrenovera, tom bygga kupa på badrummet på ovanvåningen. Men det får bli projekt lite längre fram. Sen kan vi ju byta lite fönster när vi känner för det. Skönt att ha att göra, menar jag.
Nu när stormen for fram så fick vi det ju riktigt testat också. Det står kvar! ;-)

Var är det ni bor, du har säkert sagt det, men jag minns inte. I din info låter det precis som Löberöd (i en mysig liten by på landet mitt i vackra Skåne). *skojar*
Ja, här är faktiskt ganska mycket för att bara vara två vägar. Här är pizzeria, bensinmack, 2 mataffärer, thai-mat, cykelaffär, veterinär, apotek, bvc, blomsteraffär, tygaffär, garnaffär, conditori, 3 dagis och ett byggvaruhus. Så jobbar både Robert och jag i Lund, så vi kan ju fixa ärenden där om vi vill.

Pussa Otto Valentin från Agnes, han fyller ju snart 2 år, stora killen.

Hoppas att allt är bra med er!

Kram,

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv