Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej Maria

Skrivet av Marika
Vad roligt att höra att Albin mår så bra nu! Cordelias huvud har växt från 40,4 till 44,7 på 1 ½ år så jag tror att 2 cm på lite mer än 3 månader är rätt så bra ändå. Det viktiga är att när de växt i sitt huvudmått så ska de börja att följa sin kurva på BVC och det har aldrig Cordelia gjort. Albin har kanske lite kvar att växa i och det är därför hans huvud inte växer lika fort som andra barns. Du har förstås hans syster att jämföra med och märker tydligare att huvudmåttet inte hänger med så bra.

Vi vet inte alls när Cordelia kommer att opereras, det bestämmer de i Göteborg. Först måste hennes huvud börja avvika mer i huvudformen men vi tycker redan att vi ser större och större skillnad på den. Hon kontrolleras ofta av sin neurokirurg och sedan blir det väl fler datortmografier som sänds vidare till Göteborg. Det är bara att vänta och se.

Hur går det annars för Albin? Mår han bra och hänger med i sin utveckling? Har varit inne och sett ert fina julkort med tomtenisse och tomtenissa, jättefint.

Há det så bra hela familjen. Kramar

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv