Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag ska också jobba på måndag

Skrivet av Ida m Jennie 040326
Och jag är säker på att det går bra för dig. Visst kunde väl ditt jobb ha sett till att du hade dator klar men å andra sidan så får du ju en mjukstart tills den är i ordning :-).

Min erfarenhet från olika situationer är att man glömmer långt mindre än vad man tror. Även om man känner sig seg i huvudet och tror att alla hjärnceller ligger i evig djupdvala så brukar de piggna till riktigt fort.

Du får tänka positivt. På måndag kommer vi att få gå på toa i fred, faktiskt sitta där precis så länge som vi önskar. Vi kommer få äta lunch i fred utan att mata våra kollegor och vi kommer förmodligen ha en chef med betydligt bättre tålamod och färre arbetsuppgifter samtidigt :-).

Jag förstår dock din ångest även om jag inte delar den riktigt. Jag jobbar 50 % resten av jan och det blir 8 dagar. Sen ska jag ju byta jobb. Så dessa 8 dagar, varav jag har 3 dagars semester + komptid, ser jag nästan som slapptid. Lär nog inte bli många knop gjort. Min riktiga ångest kommer 1 feb i stället. Dock har jag ju en flytt att pyssla med så helt rofylld blir nog inte jan ändå.

Lycka till på jobbet på måndag!

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv