Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

lite svar på vägen..

Skrivet av batbut
Fördel med Sverige är att Du kan åka och kolla på fabriken, stämma av produktionen under vägens gång, inga språkförbistringar. Nackdelen är oftast priset....
Jag har jobbat med import av textilier från Fjärran, Portugal och Baltiska länderna. Oftast gjorde vi som så att vi sydde upp provkollektionen i Sverige, i rätt kvalitet och snarlik färg (kostar massor att färga in tyger i små volymer). När vi valt det slutliga utförandet så köpte vi oftast tyget genom fabriken, med noggran kravspec på tvätt, färgäkthet, krypmning etc. samt bifogade färgprover för att få exakta färger. Provkollektionen hade vi i 2 omgånger; en som vi behöll och en som gick till fabriken som motprov.
Första steget är väl att skicka ut en förfrågan till olika leverantörer, oftast kan Du hitta dem via Handelskammare. När Du hittar de som motsvarar Dina krav vad gäller minimikvantitet och produktionstid, be om referensprover. Lite snabbt.. skall jag berätta allt Du behöver tänka på fyller jag sidan..*s*.. Så maila mig om Du vill veta mer!

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv