Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej du!

Skrivet av MacFeast med femman
Mer om mig har du ju redan läst där nere, och mer än så får du inte veta. Jo... vad 17 jag är ju redan gravid... faktiskt! :O) Inget kan ju ta bort det faktumet även om något går snett. Jag kan väl berätta lite mer då. *S*

Jag har också ett gäng djur samt lite brokiga erfarenheter av skaffabarnbranchen. Jag har några missfall bakom mig, ett som var rätt sent och ganska jobbigt. Jag har fått barn efter det och allt gick bra, men blev rekomenderad att inte skaffa fler barn eftersom min livmoder var ganska tunn. Jag är kejsarsnittad alla gångerna nämligen. Så jag kommer också att göra ett tidigt ul, samt noggranna kontroller. Jag kommer att betraktas som en riskgraviditet. Än har jag inte vågat ta kontakt mede specialistmödravården, är lite rädd att de skall "skälla" på mig för att jag blev gravid. Tänk vad fånig man är. Hur tidigt gjorde du vul? Vart vände du dig? Sjukan direkt? Hur motiverade du att de skulle plocka in dig? Du får naturligtvis svara på det du känner för, jag är bara så hispig just nu. I morgon måste jag ju ringa sjukhuset och släppa bomben.

I likhet med dig kommer vi nog inte berätta för andra än de närmsta. Jag har ju redan så många barn, och jag borde inte bli gravid. Jag kan inte ens i min vildaste fantasi föreställa mig hur folk kommer att reagera nu. Och ännu värre om inte allt går bra.

Nu slutar jag svammla bort din tid. Grattis till magen! :O)

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv