Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Håller med Tea m Tös!

Skrivet av Isa m Ellen 030926+bf17/6
Har bara ett planerat snitt i bagaget men upplevde det inte alls som jättejobbigt. Har hört många som snittas akut som känt som du och det kan jag förstå! Att först gå igenom nästan en hel förlossning med allt vad det innebär och sedan, helt oväntat då snittas! Puh vad det måste vara jobbigt både fysiskt och psykiskt.

Jag upplevde mitt snitt som Tea, väldigt positivt. Vi behövde aldrig skiljas ifrån varandra så jag, sambon och bebisen var tillsammans även på uppvak, underbart. Tålde tyvärr inte något av de smärtstillande man fick efteråt och blev jättedålig i magen p ga det.

Snittas du planerat så har du ju massor av möjligheter att ta reda på fakta innan, inte minst här genom alla som har snittats planerat. Ett jättebra ställe att kunna ställa frågor eller bara "bolla" tankar.

Ledsen att jag "bara" har gjort planerat snitt och inte kunde svara till 100% på din fråga men kanske någon annan kan hjälpa dig med det. Har du frågor så frgåa på bara, jag svarar så gott jag kan utifrån min upplevelse!

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv