Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Så här gick det.......

Skrivet av Helena
till på bröllopet. Första gästerna som jag träffade frågade varför våra barn inte var med, de var ju tillräckligt stora för att sitta still...Hade aldrig sett dem förut! Då var vi inte helt ute och cyklade kände jag. Det är sóm du säger eli att det handlar om deras inställning, att de har uteslutit endast våra barn, för att de var ett par år yngre än de andra syskonbarnen. För mig har det inte med ålder att göra.

Vad jag däremot inte trodde var att jag skulle ha fruktansvärt rätt i det, eller jag misstänkte det väl. Deras 12åriga kusin kunde definitivt inte klara av att vara med. Hennes mamma blev full och grät som vanligt. Vilket ledde till att den stackars tösen också grät och grät. Mamman avfärdade henne och dansade vampigt och utmanande med andras killar....
Så brukar det se ut när de kommer igång. Därför menar jag att det inte alls har med åldern att göra. Flickan borde absolut inte ha varit med, det var jättesynd om henne. Efter bröllopet ringde bruden till oss och tackade, då sa jag till henne att jag var besviken på att barnen inte var bjudna. Hon svarade bara att jag vet det!! Hon tyckte inte heller att deras kusin borde varit med. Nu har jag sagt det till dem som har tyngt mig hela sommaren. Jag vill einte säga något till dem innan för att förstöra för dem. Men samtidigt ville jag ändå ha det ur mig för att känna mig lite bättre till mods. Och det var som om en sten lättat från mitt hjärta. Jag är nöjd att jag sa det, sen om hon fick som hon ville så är väl det bra för dem. Tyvärr kommer jag aldrig att glömma detta, det har satt sina spår i vår gemenskap med dem.

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv