Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Köttbulletäcke ;)

Skrivet av HelenaD
Aha, det var ett sådant täcke! Ja, då har det ju bröstlapp och det är bra. Men övriga formen... Nja, det är nog inget fel på hundarna om de är byggda som köttbullar med framställ som värsta tjurfightingvovven. Hur många hundar är det? Jag skulle nog säga att det är fel på täcket jag. Hehe, jag kan verkligen se unghunden er framför mig, där han står som en staty och undrar när ni ska ta av eländet så att han kan röra sig igen ;)

Är det möjligt att lämna tillbaka täckena? En täckesmodell som jag har själv har här hemma och som borde passa fint på en belgare är det här:

http://www.haromi.se/cgi-bin/produkter.pl?falt=5&varde=8425&mall=mall_vara.html&tillbaka=falt%3D4%26varde%3D14003%26sok%3D%26mall%3Dmall%5Flista%2Ehtml%26sida%3D1

Ska de bara ha täckena som extravärme i bilen så kanske det är att slå på för stort att ha ett sådant täcke? Ett enkelt fleecetäcke kanske räcker? Det här kanske? Utan bröstlapp i och för sig men och andra sidan så blir det smidigare då. Ska de bara ha dem i bilen så stänker det ju inte upp en massa kallvatten etc. upp under magen heller. Det här är egentligen för greyhounds men modellen ser rak ut med skärpet ganska långt fram (på vissa vinthundsmodeller är skärpet i ljumskarna på hunden vilket för mig är obegripligt... Ca hälften av alla vinthundar är faktiskt hanar, precis som av alla andra raser), så det borde fungera även på en belgare.

http://www.teamtrade.se/tek9.asp?pg=products&specific=jrirpnf0

Det är en djungel det här med täcken. Man får prova sig fram mellan olika typer och rätt som det är så kanske man har tur att hitta ett perfekt. Eller så ger man upp och syr själv :)

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv