Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej igen!

Skrivet av Susanne med Douglas 030122 + bf 20/1
Douglas är också ett riktigt vattendjur! Han älskar vatten i alla former...dusch, bassäng eller ur kranen i vasken spelar ingen roll...*ler*.
Det behövs inga öronproppar eller badmössor när de har rör. Läkarna har helt gått ifrån det. I alla fall här i Skåne (Lund). Kanske andra får andra rek. När vi var små så sa de att man skulle ha badmössa, men nu anser de att det inte är någon fara längre. Men, man ska inte dyka mer än en meter med rör. Fast inte tror jag våra små knattar dyker så djupt att de är någon fara. Om man går på babysim/plask och lek så doppar de ju mest huvudet.

Angående op så gick den till så här:
Vi kom tidigt på morgonen och en läkare och en narkosläkare undersökte Douglas så att han var frisk. Han fick på sig en minisjukhusskjorta och lugnande i rumpan. När det verkade så fick jag följa med honom in i rummet där han sövdes. Det gick jättesmidigt! Vi har ju i och för sig sövt Douglas en gång innan så det kändes inte så märkligt. Från det att jag lämnade Douglas efter att han somnat till det att jag fick komma till honom på uppvaket så tog det bara 15 minuter!!!!!! Så fort går det att peta in två rör!
I Lund väcker de barnen efter 30 min på uppvaket, men jag har hört att andra barn fått sova så länge de ville. Så fort Douglas hade ätit och visade att han mådde bra så fick vi åka hem!

Men, hur ofta har Gustav haft öi i det öra där det inte står vätska? Är det oftast i det öra med vätskan, eller? Annars hade det väl varit smidigt att sätta rör i båda öronen direkt. Eller, så kanske man inte gör.

Vi har ju troligen en ny op att vänta eftersom vänter rör är igentäppt. Jag är inte det minsta orolig! Det är som sagt det bästa som hänt Douglas!
Hoppas att ni får en tid snabb så ni slipper gå och oroa er!

Kram Susanne

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv