Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

v24 är jag i...

Skrivet av K-line med Jeanna 011226, bf 4/5
så jag har faktiskt passerat halvvägs :)

Alltså magen graviditet 2 är bra lustig. I vecka 8 berättade jag för de på jobbet osv för jag kunde inte förstå hur jag skulle kunna dölja det mer än max en vecka till. I vecka 14 hade jag fortfarande mina vanliga byxor (i vecka 8 var jag tvungen att ha mammabyxor), i vecka 16 trodde jag att jag väntade tvillingar. Magen är liksom lite konstig...den växer i olika ledder olika fort och däremd syns det olika mycket.
Hursomhelst, nu är det mammakläder som gäller...men inte mina gamla favvisar från graviditeten från Jeanna - för de är inge sköna. Nu vill jag istället ha en annan typ av brallor. Eller magen vill ha en annan typ av brallor. Tror jag blir knäpp :)

Vi berättade för Jeanna omedelbart, och nog är väntan lång...men samtidigt har det varit jätteskönt. Jag har hela tiden berättat och förklarat hur jag mår...typ mamma mår illa för hon har en bebis i magen, eller mamma är trött för bebisen i magen gör mamma trött.
Jeanna är superengagerad och klappar på magen nästan så fort hon har chansen. Hon fantiserar också om hur hon skall mata och trösta bebisen. Ja, detta med bebisen är en viktig del i hennes liv, men jag har faktiskt inte upplevt någon otålighet. Jag har sagt att när navelen pekar ut så kommer bebisen snart - och därför kan hon ju också se att det inte är dax ännu...bara att magen blivit större och navelen blivit grundare :)

Mycket snack om ingenting, sorry!

Skönt i alla fall att du passerat v5, nu hoppas vi att du passerav v12 och sedan v 31 :)

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv