Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Låter jättebilligt!

Skrivet av peter56 -Mitsubishisäljare
Det pris du fått låter jättebilligt. Carisma -01 fanns i olika modellvarianter, Comfort, Avance och Elegance. Skillnaderna mellan dem är på utrustningssidan. Kolla vilken av varianterna det är på "din" tilltänka bil. Carisman fanns också att välja mellan 4d sedan och kombikupé kallad Hatchback på "vårt" fikonspråk. Hatchback är mer populär än sedanden och brukar därför kosta lite mer.

1,8 GDI-motorn är som det låter på 1,8 liters cylindervolym. Just nu sviker mitt minne mig om den årsmodellen hade 122 eller 125 hk. Ingen raket, men om motoreffekten räcker till kan bara du avgöra. Men körupplevelsen beror ju också på vad du är van vid att köra för bil. Bilen är rätt bensinsnål, du kan räkna med att åka på en soppaförbrukning på en bit under 0,8 l/mil vid blandad körning.

GDI står för Gasoline Direct Injection, alltså är motorn direktinsprutad. Vad detta innebär är lite för krångligt för att gå in på här. Kolla med din lokala märkeshandlare om han har någon broschyr hemma som kan berätta mer om denna teknik.

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv