Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nej har inte läst

Skrivet av Pingstvännen
men spontant så känner jag att jag INTE tycker om att de påstår att sjukdomar skulle ha den och den orsaken, vilken skuld som läggs på alla föräldrar! Det finns många oälskade barn och ungdomar som inte drabbas av PSD eller anorexia. Nej jag tycker inte om sådana påståenden alls. Tror inte det stämmer alls att PSD skulle bero på för lite kärlek.

När man började vända bebisarna på rygg så minskade PSD med hälften, det hade inte med kärlek att göra.

Här (om boken är skriven som du säger vilket jag utgår i från) tar man en allmän sanning nämligen den att människan behöver mer kärlek, vilket hon oftast gör efter människan är en behovsvarelse. Och så lägger man in små osanna påståenden, det är då lätt att påverkas. När små lögner är insvepta i sanning är dom riktigt luriga.

Den helige Ande kan leda oss men inte ska du gå i seans för det. Nej, den anden som kallar sig den helige Ande för dessa personer, är nog en helt annan ande än Jesu Ande om jag ska säga vad jag tror.

Att bli ledd av Jesu Ande = den helige Anden är ofta en diskret sak som ser helt naturlig ut.

Visst finns under och tecken i detta också men seans, nej. Min erafrenhet är att kristna som är klartänkta i knoppen är dom som lättast kan ta emot ledning av den helige Ande.

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv