Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Är det Simone du beskriver?

Skrivet av Ango & Simone 020804 + 2 till
Simone är visserligen inte blöjfri, men viljan finns där.
Napparna fick tomten ta med sig, och det har hon inget problem med!
Pratar och sjunger gör hon HELA TIDEN! Hon har ett väldigt bra gehör vilket gör att hon sjunger text och melodi rätt redan efter att bara hört det ett par gånger!
Rita, ja. Varför begränsa sig till papper? Pappa och mamma har ritat på sig själva, så det ska Simone också göra. Skillnaden är bara att våra "teckningar" är lite vackrare än de som hon fixar på sig själv. Vardagsrumsbordet och tapeten bakom toadörren är numera ägare till vackra (?) konstverk av damen! Även vi tjatar dagarna i ända om att man ritar på papper och bara på papper, men de manliga generna gav henne ett teflonminne så allt rinner av!

Hon är väldigt duktig på att klippa (något hon gör just nu) papper i småbitar, och manövrera DVD-spelare och TV *s*.
Hon härmar det mesta som sägs och går därför under smeknamnet "Lillekot" här hemma.

Hon är väldigt duktig på att klä sig...och framför allt klä av sig. Tror hon är en blivande naturist *ler*.
Hon spelar gärna dataspel och leker ganska avancerade rollekar med storasyster (just nu är det bara doktor som gäller). Även på dagis säger de att hon är väldigt tidig på just rollekar. Något hon tyvärr inte får utöva så mycket just där eftersom hon är äldst, och 1-1½-åringar inte leker så. Däremot tar hon mer än gärna hand om sina små kompisar på dagis och hjälper de när de behöver hjälp.

Hennes tal är väl utvecklat och hon talar med både 6 och 7-ordsmeningar (säkert längre också ibland). Hennes uttal är väldigt bra, så även utomstående har lätt att förstå vad hon säger!

Ja, det var lite om Simone just nu!

Kramisar


« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv