Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ja f-j

Skrivet av Allis, som har skyddade personuppgifter
visst är det nära avgrunden? Jag tror jag blivit för luttrad för att använda stora bokstäver, därför är ditt inlägg som en frisk fläkt.
Samma idéer går igen hos en del av de mycket, mycket obehagliga människor vi ibland stöter på. Jag ska återge ett par bemötanden vi fått - men det ska å andra sidan ställas i relation till den enorma mängden vettiga människor vi stöter på, både ungdomar och vuxna.

- Min pappa säger att det borde vara skottpengar på såna som dig

- Man skulle ställa upp alla er bögjävlar mot en vägg och tamtamtam bränna av er allihop

- Hej jag heter x, kul föredrag, jag vet var du bor.

- Det handlar inte om rasism, blattarna har dragit hit aids så är det bara

- Om inga negrer kom hit skulle vi inte ha aids

- Det ska vara dödsstraff på homosexualitet

- Man kan inte blanda folk svart och vitt blir ju grått

Jag tror alltid att barn får idéer hemifrån, det förefaller fullständigt orimligt att någon föds ond eller är predestinerad att hota, trakassera och döda människor. Med detta inlägg vill jag försöka förmå _alla_ att ta sitt ansvar och prata med ungar (och vuxna) när ni stöter på liknande åsikter. Att driva teser om tex att vissa barn är från början dömda till att bli kriminella, att döma ut barn från öststaterna och öht driva rasbiologiska frågor som någon slags form för ett bättre samhälle hör sannerligen till såväl feminismens som allmänpolitikens största frågor.
Å andra sidan ska den som ger sig in i arbetet mot dessa vidrigheter också tänka på sin egen säkerhet, det kan bli bra ruggigt ibland. Lämna inte ut efternamn och var måna om er egen integritet tipsar

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv