Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Stå ut!!

Skrivet av Tweedy
"Napptjuven" tog sonens nappar när han var 3 år och 7 månader.. han tog även napparna hos pappa och även hos moster och mormor! Dumma napptjuv fick jag höra flera dagar efteråt...

De första nätterna var tuffast. Sonen var inte ledsen men det märktes vilket sugbehov han hade! Han gick även och små-åt mer än vad han brukade. Som tur var så gillar han frukt så det fick han rätt mkt under en period.

Idag, helt apropå så frågade han var Napptjuven bor och om jag träffat honom. Han menade på att man får inte tjuva saker och varför tog napptjuvens hans nappar!? Lite vita lögner fick jag ta i så han fattade att andras barns nappar är oxå tjuvade...

Att det belv napptjuven var sonens egna kommentar. palnen var först till Tomten men då var han sjuk och inte redo att lämna dom så kom ett ypperligt tillfälle 2 månader senare!

Vad du än gör, ge inte tillbaka napparna utan försök att stå ut! Skulle du ge tillbaka en napp så kan det bli svårare att ta den nästa gång.

Det kan ju vara så att hans oro inte bero på att nappen inte finns där utan han kanske behöver ngn nära sig. Ibland kan barns trygghet rubbas av anledningar som man inte ser och då gäller det bara att finnas där.

Lycka till!

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv