Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag tycker...

Skrivet av Mamma till 2
att 2,5 timma som det handlar om är ju inte speciellt lång tid egentligen...om barnen blir trötta och dom får sitta och se på tv så blir dom ju oftast ännu tröttare...kan inte du tex spela spel eller sitta och leka lugna lekar med dom på golvet en stund i stället i så fall?

Jag kan förstå föräldrarna för jag tycker med att det tittat för mycket på tv idag och vill själv helst inte heller att mina barn sitter framför tvn mitt på dagen, det är i undatag om det är riktigt dåligt väder som vi kan se en film eller om dom är sjuka men annars kör vi med på att se på boolibompa här.

Sen är det ju även så att DU har ju själv valt att säga ja....man har ju alltid ett eget val att göra och vill man inte så får man faktiskt säga nej!

Jag tycker att man får respektera sina barns kompisars föräldrars (det blev långt*ler*) regler lite granna med, jag har ett barn som är skolbarn nu och jag hoppas att hans kompisars föräldrar respekterar det som jag säger att jag tex vill inte att han sitter hos en kompis och spelar data i 3 timmar...det handlar ju om att respektera varann och de i sin omgivning tycker jag.

Men som sagt om du inte tycker att du kan gå med på det som dom vill så säg det istället och säg nej till att ta med barnet hem till dig!
Ärlighet varar längst och man mår bäst av det själv!

Lycka till och hoppas det löser sig så det känns bra


« Tillbaka till trådstarten