Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

varför

Skrivet av sara
är allting så svart eller vitt??

Varför diskuteras bara amning utifrån alernativen att det fungerar skitbra kontra att det är pest? nog måste det finnas en hel del däremellan. Amning är inte heller ett krav för att skapa en nära och bra anknytning (inte ens för mamman) så det är väl om något ett urkasst argument.

Jag tycker det är ganska tydligt att de som har en amning som fungerar och en pappa som är delaktig förstår INTE att det vara annorlunda. Du anser att de som är negativa inte har erfarenhet av det, jag kan säga motsatsen de som är urpositiva verkar inte heller ha erfarenhet av de problem som kan uppstå!

Jag har flera i min bekanstskapskrets där mammorna anser att barnens pappor är så delaktiga och så nöjda, de höjer sina män till skyarna, fast papporna själva ger en annan syn på saken och där papporna inte säger annat just pga av att mamman använder amning som någon som är det ultimata barnet och vilken pappa vill vara den pappa som förnekar sitt barn det bästa? Så det är väl ganska uppenbart att dessa mammor anser sina män vara så bra just pga av männen låter kvinnan bestämma!

Nu är givetvis inte amning i sig som är skuld till detta utan mammornas hela beteende är det som är felaktigt.

Så för att du inte personligen känner igen dig i det här så finns det! Fn är långt ifrån någon statistiks källa!

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv