Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej Bella!

Skrivet av Geoff & CC
Tack för svaret!
Jag är, som du, säker på att ni skulle fixa jobb om ni skulle flytta hit, speciellt om ni flyttar till Sthlm med omnejd! :)

När jag och Geoff flyttade hit från Canada så flyttade vi till min lilla hyreslägenhet i Rimbo (mellan U:sala och Norrtälje) som jag hade hyrt ut i 2:a hand. Det är ett litet samhälle men det är bra SL förbindelser till Stockholm, U:sala och Norrtälje. Min syster bor strax utanför Rimbo, hon är en av mina bästa vänner, hennes kille blev/är min killes chef! Sedan blev vi erbjudna att hyra ett stort hus billigt ute på landet, i grannbyn till den by där jag växte upp och där mina föräldrar fortfarande bor. Byn liggen ungefär 20 minuters bilväg fr Rimbo, 35 min bilväg från Uppsala. Mina föräldrar bor alltså ca 600 meter från vårt hus och det är mest bara fördelar med det. Vi kommer bra överens och hjälper varandra med mycket (allt från handling,passa djur, vedkapning/klyvning, fixa praktiska saker..pappa är en jävel på att mecka..:)
På höst, vinter, vår badar hela familjen bastu tillsammans i pappas fina bastu (vi är inte finnar...haha!!) Äter ganska ofta hos varann, snackar skit, tar en drink...what ever...nä, men helt ärligt, så är dom oslagbara.Finns alltid till hands. Givetvis kan man bli tokig på dem i mellan åt, men du vet, man älskar ju dom ändå!!!:)
Jag är lite av en lantis ursprungligen medan Geoff har fått anpassa sig till en helt annan livsstil, men han gillar det! Han tycker om att ha "nyttiga" saker att göra i trädgården, med veden, plocka bär och svamp cykla till sjön med picnic...you name it. Canadensiska familjen tycker att det är helt fascinating att vi bor ute på landet och kan hålla oss sysselsatta...."There's nothing to do out there!!!" skrattar dom, men Geoff försöker förklara att han är mkt mer aktiv nu än när han bodde i Canada (i en stad) eller tom i Rimbo!!!
Eftersom jag är uppväxt här så känner jag skog och mark, sjöar, bär och svampställen alla konsiga bönder etc...

Vännerna som jag och Geoff har är de flesta par. Gamla polers till mig och deras respektive. De flesta respektive är mysiga killar och eftersom Geoff är easy going så rullar det på. Vissa av mina tjejkompisars killar och Geoff är bättre vänner, så de gör saker tillsammans...(Geoff är väldigt flugfiskeintresserad så det blir mest det) Men annars är vi ett sånt där tajt par som nästan gör allting tillsammans...(jag vet, vissa tycker det är skittråkigt, men vi trivs med det!) Vi bjuder hem kompisar på middag, åker ut och fiskar tillsammans, åker hem till andra. Mina kompisar har liksom automatiskt blivit Geoffs kompisar och han tycker om dom och vice versa.

Nu måste jag rusa! Ska hinna plocka blåbär innan Älsklings Geoff kommer hem från jobbet....bebisen sparkar som attans i magen, jag tror att han/hon är lite rastlös nu :)

Hare bra i hettan!

//Cizzi


« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv