Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Om det verkligen..

Skrivet av Ziggy
...är som du säger så undrar jag hur många främlingar du hittils har haft sex med i mataffären, i parker etc. För det du beskriver är en total brist på impulskontroll.
Och om så är fallet så borde du söka hjälp för det.
Precis som det går att behandla fol som slår folk på käften för minsta impuls så går det att behandla din bristande impulskontroll.

Eller så är det inte så att du har slängt av dig kläderna på ICA någon gång. Och då har du ju alltså tidigare ändå kunnat göra ett val.
Och i så fall använder du bara det du beskriver nu som en dålig ursäkt för att du nu inte faktiskt åtminstone kan ta ett eget ansvar för ett eget medvetet och egoistiskt val. Ett val så på grund av diit eget behov av njutning riskerar att skada andra i din närhet.

Så jag ser två alternativ....Erkänn åtminstone att du gör ett medvetet val istället för att komma med dom dåliga "bortförklaringar" du använder nu. Eller gå direkt till en psykolog och be om hjälp med att räta upp din obefintliga inpulskontroll. För snart kanske den visar sig som att du inte kan motstå impulsen att slå någon heller. Om det nu är i impulskontrollen som felet ligger som du själv påstår!

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv