Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag älskar min Lizzie!

Skrivet av Juli & Töserna i USA
TACK till alla som hjälpt mig igenom criserna vi har haft, jag är såååå lycklig att jag bet ihop och gav henne en chanse!

Lizzie har totalt lugnat ner sig! Det hade jag ALDRIG trott att hon skulle göra! Hon som brukade vara så hyperaktiv, hoppa på allt och all, tycka att det var hon som var bossen ch morra åt en om man sa till henne. Den där superjobbiga hunden har mognat till totala motsatsen!!!

Nu är Lizzie snart 2 år och jag inser att det hela nog bara var en period. Nästan över en period av en vecka blev hon lugn helt plötsligt, lyhörd, tycker det är kul med träning och ligger på soffan och sover! Nått hon aldrig har gjort förut! :) Hon har helt enkelt blivit en jätteharmonisk hund-dam :)

Tack för alla som kom med goda råd och uppmuntrande ord när det krisade! :)

KRAMISAR!
Svar
vad kul!!
Så himla kul att höra:)

Hur går det med lille taxen, har han blöja på sig?

Ha det!
Skrivet av  Tina
Oscar oscar oscar...
nej, han har inte blöjja på sig för han är ute. När det blir kallt om natten fär han komma in med annars är han ute hund jusst nu. MEN! JAg har tagit kontakt med en familj som är intresserad i att kanske adoptera honom, och det skulle vara helt fantastiskt! Mamman i familjen är hemmafru och dem har 3 döttrar mellan 7 och 10 år.

Men Oscar känner jag som så att JAG orkar inte mera. Det finns hopp för HONOM, men inte för mig...om nu det låter klokt. Den här familjen är ifall dem adopterar honom villig att göra vad som krävs för att få honom rumsren, dem vet om alla hans problem.

Om dem inte gör det så kommer jag att köpa en liten crate och crate träna honom. Så fick jag Lizzie att bli rumsren och så rekomenderar dem här att man rumsrentränar sina hundar här. Det funkade ju inte när jag använde Lizzies crate, men det tror jag berodde på att den helt enkelt var för stor. Så nya tag.

Funkar inte det så ger jag upp honom till adoption till dachshund rescue, för då har jag gjort allt JAG kan göra.

Så OScar är fortfarande mitt lilla problembarn...men vi jobbar på det :)

Gulle dig att du undrade! KRAMISAR till dig och god fortsättning!
Skrivet av  Juli & Töserna i USA
ok..
Synd att lille Oskar inte kan hålla sig, han som haft ett så hårt liv osv.
Ni var ju otroliga som gav honom en andra chans, såg bilder på honom och han är verkligen en sötnos för sig!

Vad är crate?
Hoppas att det funkar så han slipper flytta, men jag förstår att det är jobbigt för er när ingenting hjälper...

Hoppas att det ordnar sig för er och Oskar!!

God fortsättning:)
Skrivet av  Tina