Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej ANKI!!!

Skrivet av Elizabeth

Jag förstår dig precis när det gäller detta med ekonomi. Vi har det OERHÖRT knapert hemma hos oss. Vi lever på 15 000 kr per månad och det räcker INTE långt, så att börja hoppa på dig för att du/ni inte tänker på barnets bästa osv. tycker jag är ett prov på dåligt med empati, eller kanske rent av förutfattade meningar.

Jag förstår även att du är orolig över detta med dagistider och pendling, men jag LOVAR dig, det ordnar sig! Man oroar sig oftast mycket i onödan... Och senare visade det sig att det faktiskt gick, trots alla farhågor man hade innan!

Jag trodde ALDRIG jag skulle orka med mina studier eftersom jag får gå upp redan klockan 4:30, sedan måste jag dra upp min 3-åriga dotter klockan 5:00 för att hinna till skolan innan klockan 8:00. Jag pendlar FEM timmar om dan och det går riktigt bra...NU... För jag har fått in en RUTIN och det är det viktigaste!

Min sambo pendlar fyra timmar om dan, men börjar redan klockan 7:00 så han går upp ur sängen runt 4:15 och åker klockan 5:00...

Visst är det jobbigt, det ska erkännas... MEN jag trodde ärligt talat att det skulle bli OLIDLIGT men det är det inte... För nu har vi fått till rutinen och den funkar för oss alla (har iofs inget annat val).

Så oroa dig inte så mycket för pendlingen och dagistiderna, får du nytt arbete har du ALLTID rätt att ändra dina tider på dagis, och om du kommer att börja klockan 9:00 och pendlar en timma så behöver ju dottern inte vara på dagis förrän 7:00-7:30, och det är ju inte så tidigt!

Hoppas det löser sig för dig!!!

Ett stort lycka till!!! :)

//Elizabeth
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv