Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Min goa, goa karl

Skrivet av Också anonym just nu
avlade just en bekännelse för mig. *s*

Jag har alltid velat ha många barn, men han har alltid sagt ett bestämt nej efter tre. Fler skulle det inte bli! Absolut nej.

Av olika anledningar har vi inte haft så mycket sex sedan trean kom, men i våras var vi på en väldigt trevlig utflykt, och.. ja..

Vi visste både att vi inte skyddade oss, men nämnde det inte mer än ett "oj då". När jag sen förstod att vi var med barn, så var jag faktiskt orolig för vad han skulle säga. Han har varit väldigt tydlig med att han inte vill ha fler barn, så hur skulle vi tackla det här? Till min förvåning och stora lättnad sa han bara jaha, och verkade uppriktigt glad över det.

Så för ett par veckor sedan berättade han vad som hade hänt. Första kvällen berättade han om själva stunden vi älskade. Det hade varit en väldigt speciell stund och min man hade tänkt att om det inte blev barn av det här, så kan det inte bli barn i överhuvudtaget. Han hade riktigt känt hur det blivit barn av det hela.

Andra kvällen tog han fram sin necessär och fiskade upp en kondom. Så berättade han att han faktiskt hade haft den med sig under utflykten i våras, men liksom inte brytt sig om att ta fram den. Han hade liksom "glömt" att nämna den för mig.

Så, så kan det gå. Det är inte bara kvinnor som kan fuska med preventivet! *s*
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv