Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

jag kommer vara hemma med båda

Skrivet av klickann m. Teo + bf 27/12
Min son kommer vara 18 månader när när lillen föds. Jag funderade på dagis när jag blev gravid (oplanerat) för jag fick lite panik.... Men sen kände jag innerst inne att det vore fel eftersom jag alltid velat vara hemma länge med mina barn så då kunde jag inte lämna bort honom bara för att han får en lilebror- då skulle ju alla mina värderingar gå i kras.
Detta var för ngr månader sen och han har ju nu växt och blitt en mkt mer självständig kille på 15 månader som inte alls kräver lika mkt passning och så som för ett halvår sen. Så nu känns det som att det inte kommer bli ngr som helst problem att vara hemma med båda.

Sen tror jag inte en 1,5 åring har behov av att träffa massa andra barn och gå på daigis flera dagar/timmar i veckan... Tror barnen mår minst lika bra av att vara hemma med mamma/pappa och småsyskon och träffa andra barn då och då mer.
Och i längden så är ju alltid RÄTT lösning den som passar just ER familj, dig, mannens och barnens personligheter och liv. Så kän efter och tänk inte på vad alla andra gör eller hur andra tänker om ert val....
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv