Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Håller absolut inte med dig!!!!

Skrivet av mie + oscar 03 + emil 04
Min äldsta son var 17 månader när han blev storebror. han har gått på dagis. Han älskar sitt dagis och har fått ut så mycket av det.

Han har haft ett stort behov av att träffa sina kompisar. Att barn inte skulle ha något utbyte av varandras sällskap innan de är 2 1/2 är ju rent skitsnack!!!

Oscar hade en bästis redan innan han började på dagis.i...Jag och hennes mamma umgicks nästan varje dag tills barnen var ett, sen var papporna hemma i ett halvår. De träffades ett par gånger i veckan.

Tidigt såg man att de lekte tillsammans och det gick inte att ta miste på att de hade stort utbyte av varandra!!! På dagis sa de att våra barn hade något speciellt tillsammans....De hade små bus och interna skämt för sig som bara de två förstod. Då var de bara 16 månader gamla...(visserligen sa personalen att det är ovanligt att så små har så starka band till varanda och leker tillsammans på detta sätt)

Jag vet att det bästa för min son har varit att vara på dagis ibland, han har verkligen haft behov av den sociala kontakten med barn i sin egen ålder.

Jag tror att var och en känner vad som passar deras barn bäst!!!
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv