Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

jag vet inteegentligen...

Skrivet av cerlise

...men jag har fått för mig att det är lite "speciellt" att ha tätisbarn och det kanske kan finnas en liten avundsjuka bakom?

Det är nämligen 1 förälder här som precis håller på att försöka tillverka en till liten bebis = ) och hon var en av dom föräldrar som satt igår och höll med om att det är bäst att vänta med syskon för uppmärksamheten och för kärlekens skull till det första barnet. Hon jämförde med en blomplanta. Allt har sin tid, det tar tid för rötter att stabilisera sig (eller nåt). Och jag menar, hon känner ju mig. Hon vet hur goa mina tjejer är mot varann. Och hon vet hur jag är som mamma och att jag verkligen älskar mina tjejer över allt annat. Jag kan ärligt säga att det finns ingenting i uppmärksamhet och kärlekens väg som fattas hos mina tjejer! *ler* Och jag lovar att min granne också skulle hålla med. Ändå kan hon sitta och säga en sån sak som att det är bäst att vänta för att...

Kan det bero på att folk är oinformerade? Att man som människa ändå vill tro att det som man själv har valt eller befinner sig i är det bästa alternativet?

Eller avundsjuka? ; )
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv