Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jo..vet också..

Skrivet av Smålandspappa
hur det känns och av det lärde jag mig att leva från dag till dag...precis som en slags dagsslända (de lever bara 1 dag).En dag känns det på topp nästa dag mår man skit....ibalnd kan det nästan variera från timme till timme.

Kravena är många och det är inte lätt att leva upp till alla krav idag, någonstans måste vi hämta kraften ifrån men det är inte lätt när jobb och familj kräver allt mer.

Idag har jag ett hyggligt ansvarsfullt jobb på mellan nivå....jag kan berätta att tre ggr har jag tackat nej till toppjobb...2 ggr till mitt nuvarande företag och senast för några veckor sen när ett utav sveriges största företag uppvaktade mig. ....en del har idiotförklarat mig efter det och en del har berömt mig*L*

Jag föringar inte dina eller några andras val nu...detta är bara egna erfarenheter som jag vill dela med mig av. Kanske kan det ge dig lite uppslag och hjälp för jag känner att jag anar vilka tankar som snurrar i kåpan på dig.

Angående Martins inlägg vill jag säga....här finns det inget rätt eller fel....var och en får själva välja vilken väg som känns bäst. Vilket val man än väljer så har man en jobbig väg tillbaka som kostar en hel del kraft..det måste man vara medveten om.

Återigen...vill du bolla...prata på...antingen här eller så får du gärna messa privat om du så känner.


« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv