Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Visst

Skrivet av Mamma på besök
tar vi konsekvenserna av vårt val att vara hemma med barnen (jag är inte det nu mera....)....jag vet inte vad du menar bara, verkar jag inte vilja ta de konsekvenserna? Jag är bara så trött att höra att man inte gör någon nytta och sådant där....man behöver väl inte ta negativ kritik åt det hållet, eller?
Visst går det utmärkt att dela, har inte sagt något annat, men, i vissa fall så blir det under perioder inte lätt ekonomiskt, kanske rent av omöjligt. Bättre med mamma hemma lite mera och mat på bordet, tycker nog jag, fast det är nog itne ofta det är så drastiskt. Men om man själv inte har någon inkomst alls så är det jobbigt och det tär på familjen, något inte jag tycker är att föredra. Visst, konsekvenser....men, det finns också dem som sökt jobb under långt tid och ändå inte får...
Min make jobbar normalt 5 dagar i veckan, men tar man ut hela fredagen i FP har man rätt att även ta FP för lördag och söndag. Därför gjorde han så under en period, det passade oss perfekt och är helt enligt reglerna.
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv